Bedrijven

Een zangworkshop met uw bedrijf!

Samen zingen met de mensen waarmee je samenwerkt is ontspannend en weer eens iets anders dan bowlen of een outdoor activiteit.

Een zangworkshop op maat, waarbij plezier, de werksleur doorbreken, en elkaar op een andere manier leren kennen voorop staat.

Wanneer kiest een bedrijf voor een stressverlagende zangworkshop?

  • Na een lange vergadering
  • Om het personeel nader tot elkaar te brengen met als doel teambuilding
  • Als er voor een feestelijke activiteit wordt gekozen

Ik sta er steeds weer versteld van hoe mensen zonder enige zangervaring samen tot een prachtig resultaat kunnen komen. In overleg wordt er een nummer uitgekozen, die wij met elkaar gaan instuderen. Alleen al in deze beginfase, wordt er veel gelachen. Uiteraard gaan we hiervoor alvast de kelen schrapen en wat ontspaningsoefeningen doen. Een nummer kan één, twee, of zelfs driestemmig worden benaderd. Niets hoeft ingewikkeld te worden. Het nummer mag een bekende smartlap zijn, een rocknummer, een soulnummer, nederlandstalig, het maakt niet uit.

Vervolgens is er de mogelijkheid om het nummer op te nemen op CD. Hiervan krijgt iedereen een exemplaar, een mooie herinnering!

De workshop kan omlijst worden met een hapje en drankje, want het is erg fijn wanneer de nadruk bij gezelligheid en plezier ligt. En de locatie kan zelf bepaald worden. Binnen het bedrijf zelf of ergens anders.

De gemiddelde duur kan een dagdeel zijn. Het kan langer, het kan korter, alles naar wens en op maat.

De artieste is al aanwezig!

Aangezien ik ook zangeres ben kan ik ter voorbeeld een zangworkshop die op de middag of avond wordt gehouden, feestend afsluiten. Hier hoeft geen gebruik van gemaakt te worden, maar de mogelijkheid is er. Sommige bedrijven gaan dineren na een workshop, of ze doen even een borreltje en hapje. Dit concept is allemaal in overleg bespreekbaar.

Neem gerust contact op om naar de mogelijkheden en prijzen te kijken!  Stuur een  EMAIL  of bel:   06-47914660

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *